1. Δεν θα γυμναστείς ποτέ μόνος σου…

Πάντα υπάρχει δίπλα σου ένας έμπειρος προπονητής για να σου δώσει το κατάλληλο ασκησιολόγιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου, ώστε να σε βοηθήσει να εκτελέσεις σωστά την προπόνηση σου.

2. Διαθέτουμε την πιο Hot υπηρεσία για αδυνάτισμα…

Μια πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα Cycling με 30 σύγχρονα ποδήλατα και τους καλύτερους cycling instructors.

3. Έχουμε τις πιο σύγχρονες και καθαρές εγκαταστάσεις…

Το προσωπικό καθαριότητας του health club εργάζεται με αυστηρό πλάνο καθαριότητας και υγιεινής σε όλους τους χώρους.

4. Είμαστε Fitness & Wellness Club…

Διαθέτουμε σύγχρονο κέντρο υπηρεσιών ευεξίας (μασάζ, θεραπείες προσώπου, solarium) και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

5. Γυμνάσου με τους καλύτερους…

Ολοι οι προπονητές μας είναι πτυχιούχοι, κατάλληλα καταρτισμένοι, με πολυετή εμπειρία και επιμορφώνονται συνεχώς για όλες τις επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο του fitness.

6. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα, λειτουργικά και ασφαλή μηχανήματα προπόνησης…

Επιλέξαμε να εξοπλίσουμε με το health club με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα εκγύμνασης, σχεδιασμένα με την καλύτερη ανατομική στήριξη, ώστε να προσφέρουν εξατομικευμένη κίνηση για όλες τις ανάγκες των αρθρώσεων.

7. Επιζητούμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι…

Βελτιωνόμαστε και γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, ακούγοντας πάντα τις προσωπικές σας προτάσεις και παρατηρήσεις.

8. Wellness Coach στην υπηρεσία σας…

Είμαστε το πρώτο health club στην Ελλάδα που έχει εντάξει την υπηρεσία “wellness coach” ΔΩΡΕΑΝ στις παροχές του για ΟΛΑ τα μέλη μας. Φροντίζουμε να κάνουμε αξιολόγηση της παρούσας σωματικής κατάστασης, όσον αφορά τραυματισμούς και σωματομετρία, δίνοντάς σας ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ στον ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ μέσα από την καθημερινότητά σου

9. Θέλουμε να κάνεις την γυμναστική τρόπο ζωής για να ζείς καλύτερα…

Σε παροτρύνουμε συνεχώς να μην αμελείς τις προπονήσεις σου. Εμείς ΘΕΛΟΥΜΕ να ΕΡΧΕΣΑΙ στο Club όσο πιο συχνά γίνεται. Έχουμε συγκεκριμένες διαδικασίες παρότρυνσης και ενθάρρυνσης για να σε βλέπουμε μαζί μας.

10. Pilates Equipment…

Διαθέτουμε την πιο διαδεδομένη και ασφαλή υπηρεσία αποκατάστασης, ευθυγράμμισης και κινητοποίησης της σπονδυλικής στήλης και όλων των αρθρώσεων, τη μέθοδο Pilates Equipment. Εχουμε τις τέλειες συνθήκες ώστε να μπορέσεις να εκπαιδευτείς και να βελτιώσεις το επίπεδο κινητοποίησης όλων σου των αρθρώσεων.