ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ – ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ

Εβδομαδιαία παρακολούθηση

1 Μήνας:  79€ 

 • ΝΕΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ – ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
 • Αγορά πακέτου μασάζ -50%

3 Μήνες: 179€ 

 • ΝΕΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ – ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
 • Αγορά πακέτου μασάζ -50%

6 Μήνες:  249€ 

 • ΝΕΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ – ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
 • Αγορά πακέτου μασάζ -50%

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

 1. Καταγραφή ιατρικού ιστορικού,
 2. Καταγραφή διατροφικών συνηθειών
 3. Σωματομέτρηση
 4. Λιπομέτρηση
 5. Ανάλυση σωματικής σύστασης
 6. Μέτρηση βασικού μεταβολισμού
 7. Ατομικό πρόγραμμα διατροφής
 8. Εβδομαδιαία παρακολούθηση από ειδικό διατροφολόγο

Σε συνεργασία με τον Διατολόγο / Διατροφολόγο του L.A. WEST θα λύσετε μαζί όλες τις διατροφικές απορίες, θα μιλήσετε για όλα τα διατροφικά θέματα που σας απασχολούν αλλά και για να εδραιώσετε υγιεινές διατροφικές συνήθειες χωρίς να χρειαστεί να στερηθείτε την απόλαυση και την ποικιλία στη διατροφή σας.

Η σημασία των εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο, συμπεριλαμβανομένων των συμβουλευτικών διατροφικών πρακτικών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση ή/και τον αγώνα.

Αυξάνεται λοιπόν η αναγνώριση της διατροφής ως βασικό συστατικό της βέλτιστης αθλητικής απόδοσης, με την επιστήμη και την πρακτική της αθλητικής διατροφής να αναπτύσσονται ραγδαία.

Πρόσφατες μελέτες διαπίστωσαν ότι μια προγραμματισμένη επιστημονική διατροφική στρατηγική (αποτελούμενη από υγρά, υδατάνθρακες, νάτριο) σε σύγκριση με μια διατροφική στρατηγική που επέλεξαν οι ίδιοι, βοήθησε τους δρομείς που δεν ήταν στην ελίτ, να ολοκληρώσουν έναν μαραθώνιο πιο γρήγορα και τους εκπαιδευμένους ποδηλάτες να ολοκληρώσουν μια χρονομέτρηση γρηγορότερα.