serv_fit_omadika

Τα ομαδικά προγράμματα περιλαμβάνονται με απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις συνδρομές μας.

Επέλεξε τη συνδρομή που ταιριάζει στους στόχους σου.

Τα ομαδικά προγράμματα γίνονται στo Studio 1 και η συμμετοχή σε αυτά είναι ελεύθερη σε όσους έχουν οποιαδήποτε συνδρομή στο γυμναστήριο.

1. Cardio

Φιλοσοφία

Ένας μαγικός συνδυασμός Διασκέδασης, Ενίσχυσης Διάθεσης και Αποτελέσματος, συνθέτουν το απόλυτο πρόγραμμα άσκησης για αυτούς που η μουσική και η κίνηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον τρόπο ζωής τους. Το Cardio είναι ο απόλυτα δημιουργικός τρόπος ώστε η γυμναστική στην αίθουσα να γίνεται πραγματική εμπειρία.

Οφέλη

Το Cardio ανήκει στα ομαδικά προγράμματα με κύριους στόχους την ψυχική ανάταση, την απώλεια θερμίδων/βάρους και την κοινωνικοποίηση. Μια μόλις ώρα συμμετοχής σε ένα μάθημα Cardio δημιουργεί συνθήκες για απώλεια έως και 300 θερμίδες ενώ δίνει τα εφόδια για μια καθημερινότητα γεμάτη ενέργεια και θετική σκέψη.

Ιδανικό για

Ιδανικός τρόπος άσκησης για όσους ενδιαφέρονται να συνδυάσουν τη γυμναστική και την ευεξία, με μέσο την κίνηση και το συγχρονισμό στη μουσική. Σε μια τάξη Cardio θα γνωρίσετε την απελευθέρωση και την πιο δημιουργική εκδοχή του εαυτού σας.

2. Core

Φιλοσοφία

  • Προπόνηση υψηλής έντασης για τους σταθεροποιητές μυς του σώματος και τα πόδια!
  • Με μοναδικό στόχο να σε προκαλέσει να ξεπεράσεις τα όρια σου – να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα!
  • Με μουσικές επιλογές Lounge – Tribal – African η εξέλιξη του προγράμματος θα σε ξαφνιάσει… Ευχάριστα!!
Give me Core – Give me More…

Οφέλη

Ακολούθησε το πρόγραμμα δύο φορές την εβδομάδα και δες άμεση βελτίωση στα πόδια, την κοιλιά αλλά και την αντοχή σου!
Με τη βοήθεια της προοδευτικά εντονότερης μουσικής και τη χρήση του βάρους του σώματος – μικρού εξοπλισμού, επιτάχυνε τον μεταβολισμό σου και κάψε θερμίδες για αρκετές ώρες με την προπόνηση!

Ιδανικό για

Για νέους/ες που θέλουν να ακολουθήσουν ένα έντονο, διασκεδαστικό γεμάτο προκλήσεις ομαδικό πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης για το κορμό και τα πόδια!

3. Cross Training

Φιλοσοφία

Το Cross Training Concept έχει ως κύριο ζητούμενο την πλήρη, ολοκληρωμένη και με ασφάλεια εκγύμναση, με δομημένο περιεχόμενο και κλιμάκωση, ώστε να έχει ισχυρό αντίκτυπο τόσο στο σώμα, όσο και στον τρόπο ζωής κάθε ασκούμενου. Την φιλοσοφία αυτή πραγματώνετε μέσω εναλλαγών μεταξύ ασκήσεων αντίστασης (αλτήρες, μπάρες, kettlebells κ.α.), λειτουργικών (functional exercises) και καρδιοαναπνευστικών – αεροβικών ασκήσεων (cardio) όπως επιτόπιο τρέξιμο, αναπηδήσεις, σχοινάκι κλπ, σε διαφορετικούς ρυθμούς, με την μουσική να παίζει κυρίαρχο παρακινητικό και διασκεδαστικό ρόλο.

Οφέλη

Τα πολλαπλά, επιστημονικά αποδεκτά οφέλη από την συχνή εκγύμναση με Cross training, εστιάζονται στην βελτίωση της μυϊκής αντοχής, της λειτουργικότητας τόσο του καρδιοαναπνευστικού συστήματος όσο και του υπόλοιπου σώματος, την αυξημένη θερμιδική κατανάλωση, την καύση λίπους και γενικότερα της φυσικής και σωματικής κατάστασης. Επικουρικά
(εξαρτάται από το εκάστοτε summit) βελτιώσεις υπάρχουν στην ισορροπία, στην ταχύτητα, αλτικότητα και στην αναερόβια ικανότητα.

Ιδανικό για

Το Cross Training απευθύνεται σε ασκούμενους με προπονητική εμπειρία, καλή φυσική κατάσταση, χωρίς προβλήματα τραυματισμών ή παθήσεις που δεν ενδείκνυται η υψηλής έντασης άσκηση. Παρ’ όλα αυτά, οι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι instructors έχουν τις οδηγίες και την κατάρτιση, με τις κατάλληλες προσαρμογές, να γίνεται και από ασκούμενους με μέτρια φυσικά κατάσταση ή με μικρή – ελάχιστη προπονητική ηλικία, με την απόλυτη ασφάλεια.

Ιδανικό για ασκούμενους που ζητούν ένταση, διασκέδαση, ασφάλεια και αποτέλεσμα.

4. Dans

Φιλοσοφία

Το Dans παντρεύει αρμονικά γυμναστική, μουσική και χορό. Δίνει στο συναίσθημα μορφή μέσω της μουσικής και της χορογραφίας! Απλοί συνδυασμοί και βήματα τα οποία αποκτούν νόημα στους ήχους τον τελευταίων επιτυχιών της Pop και House Μουσικής γυμνάζοντας αποτελεσματικά το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα μας!

Οφέλη

Μετά από ένα μάθημα Dans ο ασκούμενος είναι σίγουρος πως έχει ενεργοποιήσει όλους τους μύες του σώματος και συνεπώς έχει κάνει μια άκρως αποτελεσματική καρδιοαναπνευστική άσκηση. Η επιτυχία του Dans  δεν σταματάει εκεί. Η ενέργεια το κέφι και η ευχάριστη διάθεση αναγκάζουν τον οργανισμό να παράγει της ορμόνες της ευχαρίστησης και της ευτυχίας κάνοντας τον ιδρώτα να κρυφτεί πίσω από τα λαμπερά χαμόγελα των ασκουμένων..

Ιδανικό για

Όλους όσους αγαπούν την γυμναστική, τον χορό και την θετική ενέργεια!

5. Pilates

Φιλοσοφία

Το Pilates είναι ένα σύστημα φυσικής κατάστασης αλλά και αποκατάστασης. Είναι η τεχνική που ενισχύει τον έλεγχο του σώματος μέσα από ένα δυνατό κέντρο. Οι ασκήσεις εκτελούνται με ροή και απόλυτη ακρίβεια μέσω της αυτοσυγκέντρωσης και της αναπνοής. Τα οφέλη είναι άμεσα και ακολουθούν τον ασκούμενο σε όλες του τις δραστηριότητες, καθημερινές και μη, έντονες και μη.

Οφέλη

Βελτιώνει την δύναμη, την ευλυγισία και την αναπνοή, ενισχύει τον έλεγχο και την ισορροπία ολοκλήρου του σώματος, αυξάνει την λειτουργικότητα του ασκούμενου σε καθημερινό επίπεδο και αποτρέπει τους τραυματισμούς.

Ιδανικό για

Η τεχνική Pilates έχει την δυνατότητα να προσαρμόζει το ασκησιολόγιο ανάλογα με το επίπεδο του ασκούμενου, για αυτό και είναι ιδανικό για όλους. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αισθάνονται καλύτερα, απαλλαγμένοι από μυϊκούς πόνους και σκελετικές δυσλειτουργίες, για όσους θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση, για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν την φυσική τους απόδοση.

Pilates: See… Feel… Different

6. Step

Φιλοσοφία

Οι έξυπνοι, διασκεδαστικοί συνδυασμοί και φυσικά η πιο ανανεωμένη μουσική συνθέτουν το μάθημα που θα σε απογειώσει! Η ασταμάτητη ένταση και οι εμπνευσμένες χορογραφίες πάνω και γύρω από το step αποτελούν χαρακτηριστικά του προγράμματος που σχεδιάστηκε για αλλάξει τα δεδομένα στη μαγική “πλατφόρμα”! Τo Step στα καλύτερα του!!

Οφέλη

Το πρόγραμμα που θα νιώσεις τις θερμίδες να καίγονται με ρυθμούς… τρελούς!

Και όχι μόνο

Ουσιαστική προπόνηση για πόδια και γλουτούς! Βελτίωσε την κίνηση σου – εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου!

Ιδανικό για

Για όλους όσους αγαπούν τη μουσική, το χορό, την έντονη άσκηση!!

7. Tae Box

Φιλοσοφία

Οι πολεμικές τέχνες αποκτούν νέα διάσταση μέσα από τους συνδυασμούς πάνω στο ρυθμό της μουσικής, δανείζοντας δυναμικά στοιχεία και ενσωματώνοντας τα σε μια προπόνηση που θα μείνει αξέχαστη για όποιον ασκούμενο τη δοκιμάσει! TBX is.. Fight For More!

Οφέλη

Κάψε τις περισσότερες θερμίδες σε ομαδική προπόνηση, φώναξε, πολέμησε και δες το σώμα σου να αλλάζει! Χαιρέτα το περιττό λίπος και γράμμωσε τα χέρια σου μαθαίνοντας τις πιο φοβερές κινήσεις όλων των πολεμικών τεχνών!

Ιδανικό για

Όλους όσους θέλουν να φτάσουν και να ξεπεράσουν τα όρια τους και να διώξουν το άγχος και το στρες. Μέσα από την προπόνηση βγες Μαχητής και αντιμετώπισε την καθημερινότητα σου με περισσότερη Δύναμη και Ενέργεια!

8. Total Body (Body conditioning)

Φιλοσοφία

Το Total Body είναι το απόλυτο ομαδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης για όλο το σώμα. Χρησιμοποιούμε μπάρα και βάρη και το αποτέλεσμα έρχεται μέσα από την εφαρμογή πολλών επαναλήψεων με μέτριες αντιστάσεις. Γυμνάζουμε όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες με βασικές και εύκολες τεχνικά ασκήσεις που μπορούν όλοι οι ασκούμενοι να εκτελέσουν. Η δυσκολία και η ένταση του μαθήματος εξαρτάται απόλυτα από την χρήση των αντιστάσεων.

Οφέλη

Αύξηση μυϊκής αντοχής και δύναμης, εκτόξευση μεταβολισμού, καύση άπειρων θερμίδων και λίπους, καθώς και ένα πολύ ισχυρό ερέθισμα “μετάκαυσης” είναι τα κυριότερα αποτελέσματα που μπορεί κάποιος να πάρει από το Total Body. Οι καταπληκτικές μουσικές που το συνοδεύουν και οι πολύ καλά εκπαιδευμένοι presenters θα απογειώσουν την διάθεση σας και θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία.

Ιδανικό για

Το Total Body είναι ένα πρόγραμμα ομαδικής άσκησης που εύκολα μπορούν να παρακολουθήσουν ασκούμενοι κάθε ηλικίας, φύλου και φυσικής κατάστασης με σωστή καθοδήγηση από τους καθηγητές. Υπάρχει πρωτόκολλο για τον τρόπο χρήσης των βαρών οπότε και είναι απόλυτα ασφαλές. Θα λέγαμε λοιπόν ότι κάθε ασκούμενος που θέλει να αλλάξει γρήγορα την εμφάνισή του σώματός του και γενικά την φυσική του κατάσταση βρήκε το κατάλληλο πρόγραμμα.

Τα ομαδικά προγράμματα περιλαμβάνονται με απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις συνδρομές μας.

Επέλεξε τη συνδρομή που ταιριάζει στους στόχους σου.