serv_fit_omadika

14/1/2023

Τροποποιήσεις στη διαδικασία booking

Για την εύρυθμη λειτουργία του Fitness Club, από Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 τίθενται σε ισχύ οι παρακάτω διαδικασίες :

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ δήλωση παρουσίας (check in) με την κάρτα μέλους κατά την είσοδό σας.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ακύρωση προκαθορισμένου ραντεβού προπόνησης έως και 2 ώρες νωρίτερα. Η ίδια διαδικασία σχετικά με τις ακυρώσεις, θα ισχύει και από τη reception.

Σε περίπτωση που δεν προβείτε εγκαίρως στην ακύρωση των προγραμματισμένων προπονήσεών σας, το σύστημα ΔΕ θα σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε νέο ραντεβού για την συγκεκριμένη υπηρεσία που δεν τηρήθηκαν τα παραπάνω, για τις επόμενες 7 ημέρες.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

20/4/2022

Λειτουργία του fitness club από 21/4 έως 25/4
Μ .Πέμπτη 21/4: 07:00 – 20:00 (δεν θα γίνουν ομαδικά προγράμματα)
Μ. Παρασκευή 22/4: κλειστά
Μ. Σάββατο 23/4: κλειστά
Κυριακή Πάσχα 24/4: κλειστά
Δευτέρα Πάσχα 25/4: κλειστά

23/3/2022

Σας ενημερώνουμε οτι την Παρασκευή 25η Μαρτίου το Fitness Club θα είναι ΚΛΕΙΣΤΟ.

25/1/2022

Αγαπημένα μας μέλη,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι λόγω των καιρικών συνθηκών και της γενικής αργίας στο νομό Αττικής, το L.A. WEST θα παραμείνει κλειστό και αύριο Τετάρτη 26/1.
Για την επαναλειτουργία του Fitness Club θα ενημερωθείτε με επόμενη ανακοίνωση.

12/9/2021

Πρόσβαση σε κλειστά γυμναστήρια από τις 13/9/2021

Λειτουργία για εμβολιασμένους, νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) και ανεμβολίαστους που έχουν πραγματοποιήσει εργαστηριακό rapid test αντιγόνου έως 48 ώρες πριν.

Έλεγχος βεβαίωσης εμβολιασμού, νόσησης, αρνητικού τεστ και έλεγχος ταυτοπροσωπίας στην είσοδο της επιχείρησης με την εφαρμογή covid free app.

Τα γυμναστήρια θα μπορούν βάσει νόμου να ζητούν υποχρεωτικότητα εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης από όλα τα μέλη τους.

 

Επαναλειτουργία του L.A. WEST στις 31/5/2021

Το health club θα λειτουργήσει πάλι τη Δευτέρα 31/5/2021.

Σας περιμένουμε όλους και πάλι μαζί μας για να γυμναστείτε με ασφάλεια.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργείας του club που ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι το παρακάτω:

 1. Ταυτόχρονη παρουσία ατόμων (συμπεριλαμβανομένων και των μελών του προσωπικού του γυμναστηρίου), ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας του γυμναστηρίου (1 άτομο ανά 10m2 ) ενώ για ομαδικές ασκήσεις αερόβιας γυμναστικής, που εκτελούνται ανά ομάδες, να εφαρμόζεται η τήρηση αποστάσεων τουλάχιστον 2m μεταξύ των αθλουμένων.
 2. Είσοδος των αθλουμένων με προ-συνεννόηση για την ημέρα και ώρα προσέλευσής τους, μέσω τηλεφώνου, ή γραπτού μηνύματος και με καταγραφή των προσωπικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) προκειμένου να είναι δυνατή η ιχνηλάτηση σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος.
 3. Όλα τα μέλη του γυμναστηρίου (εργαζόμενοι και αθλούμενοι) υποχρεούνται σε εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο είτε με self-test για όσους είναι δικαιούχοι selftesting ή με rapid test για τους υπολοίπους. Το αποτέλεσμα είτε του self-test είτε του rapid test θα επιδεικνύεται στο προσωπικό υποδοχής και θα ισχύει μόνο για την τρέχουσα εβδομάδα κάθε φορά.
 4. Κατά την προσέλευσή τους οι αθλούμενοι θα υπογράφουν στον “Κατάλογο Εισερχομένων Εξερχομένων στην Αθλητική εγκατάσταση”, όπου δηλώνουν ότι δεν έχουν συμπτώματα καθώς και την ημερομηνία διενέργειας του τεστ.
 5. Απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων ανάμεσα στα όργανα αερόβιας άσκησης (πχ διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά κλπ) ή κατασκευή ακρυλικών υαλοπινάκων, που 2 2 θα βρίσκεται έμπροσθεν των οργάνων και καθ’ όλο το μήκος αυτών ιδανικά και με επάνω καλυπτικό τμήμα (οροφή), το οποίο θα καθαρίζεται με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν την χρήση του από τον επόμενο αθλούμενο.
 6. Καθαρισμός /απολύμανση των οργάνων με καθαριστικό/απολυμαντικό, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, μετά από κάθε χρήση • Συνεχής και επαρκής αερισμός των εγκαταστάσεων με φυσικό αερισμό και όσον αφορά στην χρήση κλιματιστικών μονάδων , εφαρμογή των εγκυκλίων του ΥΥ «Λήψη μέτρων διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας από ιογενείς και άλλες λοιμώξεις κατά τη χρήση κλιματιστικών μονάδων» και «Επικαιροποίηση της Δ1 (δ)/ΓΠ οικ. 26335/23- 04-2020 Εγκυκλίου – Διευκρινίσεις για τη χρήση κλιματισμού κατά τη θερινή περίοδο»
 7. Τα αποδυτήρια να χρησιμοποιούνται μόνο για την φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των εισερχόμενων στο γυμναστήριο μελών, όπου υπάρχουν ατομικά ερμάρια, στα οποία θα γίνεται απολύμανση πριν από κάθε χρήση.
 8. Απαγορεύεται η χρήση των λουτρών και η χρήση σάουνας, όπου υπάρχει.
 9. Χρήση τουαλέτας

✓ κλείσιμο της λεκάνης και στη συνέχεια ο συνήθης καταιωνισμός νερού

✓ σύστημα αυτόματης απελευθέρωσης χλωρίου ταυτόχρονα με τον καταιωνισμό νερού

✓ νιπτήρας με υγρό σαπούνι με αντλία

✓ χειροπετσέτες

✓ ποδοκίνητος κλειστός κάδος απορριμμάτων

✓ τήρηση μέτρων φυσικής απόστασης (στην είσοδο της τουαλέτας)

 1. Σύσταση για μετακίνηση των αθλούμενων κατά προτίμηση με τα πόδια ή προσωπικό μεταφορικό μέσο
 2. Oι ασκούμενοι μπορούν να φορούν είτε διπλή μάσκα είτε μονή μάσκα ΚΝ95 ή FFP2
 3. Όσοι ασκούμενοι κάνουν αερόβια άσκηση μπορούν να μη φορούν μάσκα μόνο εφόσον υπάρχει τουλάχιστον απόσταση τριών μέτρων από άλλους ασκούμενους.
 4. Ασκούμενοι που αντιμετωπίζουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα καλό είναι να αποφεύγουν την έντονη αερόβια άσκηση με μάσκα.
 5. Χρήση υγιεινής των χεριών πριν την έναρξη και στο τέλος της άσκησης καθώς και πριν από κάθε μετακίνηση σε άλλο όργανο γυμναστικής
 6. Εφαρμογή κανόνων κοινωνικής απόστασης και αποφυγή κοινωνικών επαφών, εναγκαλισμών και χειραψιών, στους χώρους του γυμναστηρίων.
 7. Χρήση προσωπικών ειδών υγιεινής (πχ πετσέτα) και σύσταση να έχουν ένα ζευγάρι αθλητικά υποδήματα αποκλειστικά για χρήση στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, τα οποία δεν θα χρησιμοποιούν εκτός του χώρου του γυμναστηρίου.
 8. Χρήση ατομικών οργάνων γυμναστικής εάν είναι εφικτό από το μέγεθός τους (πχ μπάλες, λάστιχα, στρώματα)
 9. Πλύσιμο των ρούχων και πετσετών, που χρησιμοποιήθηκαν στο γυμναστήριο, στο πλυντήριο με κοινό απορρυπαντικό σε υψηλή θερμοκρασία (60ο C)

 

 

 

Επαναλειτουργία του L.A. WEST στις 15/6/2020

To L.A. WEST έχει προσαρμόσει όλες τις εγκαταστάσεις του καθώς και τους κανόνες εκγύμνασης, στα νέα πρωτόκολλα λειτουργίας για γυμναστήρια που ανακοινώθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μελών μας και του προσωπικού. Για αυτό το λόγο οι προπονητές και όλο το προσωπικό μας, εκπαιδεύονται στην πιστή εφαρμογή των νέων κανόνων.

Σύμφωνα με τις οδηγίες για την λειτουργία των γυμναστηρίων υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τον αριθμό των αθλούμενων, την χρήση των αποδυτηρίων και απαιτούνται νέα δικαιολογητικά συμμετοχής.

Πρόγραμμα προπονήσεων

Για την είσοδο στο L.A. WEST απαιτείται πλέον η κράτηση θέσης (booking) τηλεφωνικά (212 0002 531).

Είσοδος στο γυμναστήριο

 • Υποχρεωτικό check in με την μαγνητική κάρτα μέλους L.A. WEST στη reception
 • Η χρήση των αποδυτηρίων και των ντους Δεν επιτρέπεται

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης

 • Τηρούνται οι φυσικές αποστάσεις και οι κανόνες υγιεινής
 • Χρησιμοποιείτε υποχρεωτικά προσωπικά είδη υγιεινής (π.χ πετσέτα)
 • Χρήση ατομικών οργάνων αν είναι εφικτό από το μέγεθός τους (π.χ στρώματα, λάστιχα)

Έξοδος από το γυμναστήριο

 • Υποχρεωτικό check out με τη μαγνητική κάρτα μέλους L.A. WEST στη reception

Ομαδικά Προγράμματα

Η λειτουργία των ομαδικών προγραμμάτων αναστέλλεται για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του γυμναστηρίου και έως ότου δοθούν διευκρινιστικές οδηγίες απο την Γενικη Γραμματεία Αθλητισμού.
Η συμμετοχή σας σε small group προγράμματα (π.χ pilates equipment, functional training) επιτρέπεται κατόπιν ραντεβού.

Στην πρώτη σας προπόνηση

 • Συμπλήρωση εντύπου «δελτίο καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα» στη reception

Η ατομική ευθύνη όλων μας και η τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβάλλουμε αποφασιστικά στο να μείνουμε ΑΣΦΑΛΕΙΣ !!!